Allt i Sverige  
Meny
Länkar

Barnvagnar
Bostad
Bröllop
Båtar
Datorer och IT
Fritid
Försäkringar
Hotell
Kost och Hälsa
Kreditkort
Låna pengar
Resor
Sport
Övrigt

Båtar, Båtlån, Köpa båt

Här kan ni se information om att köpa en båt samt äga en båt samt att låna pengar till en båt.

När man nämner ordet båtar för många så tänker många på den svenska skärgården och att glida omkring i ett av Sveriges mest fantastiska områden, nämligen alla de kustområde som finns längst våra kuster.
Att äga båt i Sverige är något som flertalte inte gör, detta kanske pga vädret och att sommaren är relativt kort. Men även om sommaren inte vara mer än ett par månader (Enligt båtsmän räknat) så kan man ju alltid ta båten utomlands och kanske till och med köpa en båt i Medelhavet. Ja det finns mycket man kan göra om man har båt, man kan ju till och med ligga kvar inne i hamnen och använda båten mest för att ta små båtturer till närliggande platser.
Om man äger en båt så finns det många saker man bör tänka på, det finns båtlån om man vill låna pengar till båt, båtförsäkringar. Ja när man pratar om båtförsäkringar så finns det många olika försäkringar som täcker olika saker.
Vi har samlat några länkar som handlar om just båtlån, båtförsäkringar samt att köpa en båt.
Vi hoppas att ni kan ta information tillgodo och använda den på rätt sätt.Köp en båt
Saker man bör veta när man köper en båt och hur man skall hantera båten. Detta är en kort introduktion till vad varje ny båtägare bör tänka på.


Båtlån
Man behöver inte ha kontanta pengar för att köpa en båt, det är möjlig att låna pengar till en båt. Läs mer om att låna pengar för att köpa en båt.

Reklam

Copyright © Alltisverige.se 2007
Powered by Länkhavet