Allt i Sverige  
Meny
Länkar

Barnvagnar
Bostad
Bröllop
Båtar
Datorer och IT
Fritid
Försäkringar
Hotell
Kost och Hälsa
Kreditkort
Låna pengar
Resor
Sport
Övrigt

Bröllop

Att känna att man har hittat sin partner som man kan tänka sig leva resten av sitt liv med är nog många överrens om att tycka är en skön känsla. Har man hittat denna andra hälft kan det vara dags att planera ett bröllop.

Till ett bröllop krävs det mycket planering och organisering. Det gäller att vara strukturerad vad gäller allt som ska göras. Att använda sig av en checklista där man antecknar allt som ska göras är ett bra tips. Checklistan i sig kan sedan delas upp i olika tidsperioder då olika saker kring bröllopet ska fixas. Man bör börja med de saker som krävs längst tid, eller de som kräver att man är ute i god tid. Först och främst måste man bestämma bestämma hur mycket bröllopet får lov att kosta därefter bestämmer man ett datum för bröllopet, därefter får man börja planera. Det första man bör göra är boka kyrka för vigsel eller annan vigsellokal, samt bestämma och boka vart man vill åka på bröllopsresa för att vara säker på att man får det man vill ha. Dessa saker bör göras cirka ett år innan bröllopsdagen

Att gifta sig är inte bara att säga ja i kyrkan, det är som sagt massor som ska planeras. Vid en första anblick kan det tyckas som ett evighetsjobb med allt som ska göras, men det brukar vara väldigt kul, samt får man en helt oförglömlig dag till minnes efteråt.

Innan själva bröllopsdagen ska man fundera ut hur bröllopskläderna ska se ut. Ska man hyra, köpa eller sy upp sina kläder själv är frågor man bör ställa sig innan bestämmer sig. Vigselringar ska införskaffas, brudtärnor och marskalkar ska utses, festlokal ska bokas, transport till festen ska fixas och håret ska sättas upp. Det är en dag bruden och brudgummen alltid kommer att minnas ska göras inför bröllopet. Det kan vara att be någon göra placeringskort, trycka upp inbjudningskort eller helt enkelt bara finnas som moraliskt stöd.

När det äntligen är dags för själva bröllopsdagen ska allt, med cheklistans hjälp, vara avklarat. Det enda som ska finnas kvar att göra på bröllopsdagen är att hämta brudbuketten, gå till frisören och sätta upp håret samt få sin make up. Kvällen innan bör man gå och lägga sig i tid, för att vakan utvilad på bröllopsdagen. På morgonen ska man äta en härlig frukost, kanske ta ett bad med härliga oljor och bara koppla av. Denna dagen är inte till för att stress, utan den är till för absolut njutning. Det är absolut inte fel att ta hjälp av sin familj, sina vänner och bekanta med saker som ska göras inför bröllopet. Det kan vara att be någon göra placeringskort, trycka upp inbjudningskort eller helt enkelt bara finnas som moraliskt stöd.

När det äntligen är dags för själva bröllopsdagen ska allt, med cheklistans hjälp, vara avklarat. Det enda som ska finnas kvar att göra på bröllopsdagen är att hämta brudbuketten, gå till frisören och sätta upp håret samt få sin make up. Kvällen innan bör man gå och lägga sig i tid, för att vakan utvilad på bröllopsdagen. På morgonen ska man äta en härlig frukost, kanske ta ett bad med härliga oljor och bara koppla av. Denna dagen är inte till för att stress, utan den är till för absolut njutning. Det ska vara en dag bruden och brudgummen alltid kommer att minnas.


Bröllop och Vigsel här på bröllopsportal
Läs mer om bröllop och förlovning på den svenska bröllopsportalen. Vi hoppas att ni hittar den informationen ni söker här på bröllopssidan.


Borgerlig vigsel
Information om att gifta sig borgerligt. Denna sida handlar om borgerlig vigsel.Reklam

Copyright © Alltisverige.se 2007
Powered by Länkhavet