Allt i Sverige  
Meny
Länkar

Barnvagnar
Bostad
Bröllop
Båtar
Datorer och IT
Fritid
Försäkringar
Hotell
Kost och Hälsa
Kreditkort
Låna pengar
Resor
Sport
Övrigt

Datorer och IT - Säkerhet och antivirusprogram

Datorer och IT. Vid köp av dator så har man inte så mycket att oroa sig över. Om man köper en relativt ny dator så brukar den inte gå i sönder den första tiden. Och om den gör det så känner man säkert någon som har kunskaper att ordna datorn. Gör man inte det så brukar de flesta pchandlare ha med någon form av garanti eller support där man kan få hjälp.
Det som många inte vet så mycket om när det gäller datorer är vad som skall göras när man har problem, eller om man blir infekterad av virus,spyware eller hur man skall få bukt på sitt spam problem. Det är väl egentligen där som problemet ligger när det kommer till IT och Internet. Det är att se till att ens dator inte blir infekterad och blir utnyttjas av alla för att i sin tur attackera andra datorer, eller att ens Internethandel är säker, att ens inloggningsinformation inte stjäls eller används av obehörig person.
Det är väldigt viktig i den världen vi lever idag att skydda sig och sin dator mot spyware, virus, spam, phishing samt andra former av Malware.
Här hittar ni länkar till nåra sidor som kan hjälpa er att bekämpa just virus, spyware, malware, spam. Så om ni är i behov av gratis antivirus program, gratis antispywareprogram eller att veta hur man i princip kan få en spamfri inbox i sitt mailprogram, så bör ni besöka dessa sidor.


Anti-virus program
Datorer som är sammankopplade eller som använder samma resurser kan bli drabbade av Virus eller så kallade Malware. Läs mer och antivirusprogram, både gratis och betalversioner här.


Anti-spam program
Tyvärr så brukar man få alldeles för mycket SPAM om man använder e-mail. Här kan ni läsa om kommersiella samt gratis program som motverkar SPAM och försöker skydda er från oönskade e-mails i form av SPAM.


Anti-spyware program
En annan form av malware är spyware,hijackers, trojans. Här kan ni läsa om ett antal olika sådana program samt även läsa om motmedel och olika program som skyddar er.


Mer om Incidenthantering
Här kan ni läsa och ta del om mer information om just Incidenthantering och vad man bör tänka på vid byggandet av en incidenthanteringsprocess.Reklam

Copyright © Alltisverige.se 2007
Powered by Länkhavet