Allt i Sverige  
Meny
Länkar

Barnvagnar
Bostad
Bröllop
Båtar
Datorer och IT
Fritid
Försäkringar
Hotell
Kost och Hälsa
Kreditkort
Låna pengar
Resor
Sport
Övrigt

Sport - Se flertal sport länkar till sport relaterade sidor

Sport, säg ordet och många tänker instinktivt på Fotboll, Tennis, Hockey. Men det finns ju så många andra sporter som är värda både åskådare samt att man själv väljer att utöva sporten. Ridning är en stor sport bland den yngre generationen där flertalet flickor väljer att lära sig rida när dom är små.
Andra sporter som finns är ju Cykling, Löpning, Simning, Skidåkning.
Alla de sporter som vi precis beskrev har kommit att samlas i en tävling som heter "En Svensk Klassiker". En Svensk Klassiker är ett lopp med 4/5 olika dellopp som man måste genomföra inom ett år. Om man klarar sig igenom alla dessa fyra lopp som är Vasaloppet (eller Engelsbreksloppet), Vätterrundan, Vansbrosimningen samt Lidingöloppet så har man klarat en svensk klassiker.

En svensk klassiker
Detta lopp är uppdelat i 4 delmoment. Dessa är vasaloppet eller engelsbrektsloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen samt Lidingöloppet. Läs mer och tips och träning inför dessa lopp


Hästar och ridsport
Läs mer om hästar och ridsport över lag. Här hittar ni även ett forum där ni kan skriva om olika typer av hästar samt fråga utgivaren av sidan om ridsport relaterade frågor.


Allt om hästar
Läs allt om hästar här. Här hittar ni hästnyheter samt andra hästrelaterade saker.Reklam

Copyright © Alltisverige.se 2007
Powered by Länkhavet